پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها

ثبت‌نام ۱۰ خودرو وارداتی آغاز شد | جدول اسامی و قیمت خودرو‌ها (۷ خرداد ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۳۰۶۶۳
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۰
ثبت‌نام ۱۰ خودرو وارداتی آغاز شد | جدول اسامی و قیمت خودرو‌ها (۷ خرداد ۱۴۰۳)
سامانه یکپارچه خودرو‌های وارداتی از امروز دوشنبه ۷ خرداد با عرضه ۱۰ مدل خودروی بنزینی به مدت سه روز بازگشایی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سامانه یکپارچه خودرو‌های وارداتی از امروز دوشنبه ۷ خرداد با عرضه ۱۰ مدل خودروی بنزینی فقط برای متقاضیان مرحله اول (ثبت‌نامی‌های اسفند ماه سال گذشته) به مدت سه روز بازگشایی شده و در این مرحله متقاضیان امکان انتخاب سه اولویت از میان این ۱۰ خودروی عرضه شده را دارند.

در راستای اجرای طرح‌های فروش خودرو‌های وارداتی که به تعداد قابل توجهی وارد شده و حتی بعضا به سبب حجم بالای خودرو در گمرکات و بیش از آن در منطقه، ترجیح می‌دهند خودرو‌ها را وارد بنادر کشور نکرده و فعلا در سایر کشور‌های منطقه نگهداری کنند تا از مسیری که در نظر گرفته می‌شود، خودرو وارد کشور شود، همانطور که رئیس سازمان توسعه تجارت وعده داده بود که عرضه خودرو در این هفته خواهیم داشت، از امروز طرح جدید عرضه خودرو‌های وارداتی بنزینی آغاز شد.

بر این اساس ثبت‌نام‌کنندگان مرحله اول خودرو‌های وارداتی که در اسفند ماه سال ۱۴۰۱ ثبت‌نام کرده بودند و اولویت آنها مشخص شده بود، از امروز به مدت سه روز و تا ساعت ۲۳ و ۵۹ دقیقه روز چهاشنبه (۹ خرداد ماه) فرصت دارند که سه اولویت مورد نظر خود را از بین سبد محصولات عرضه شده در این مرحله، انتخاب کنند.

گفتنی است که ترتیب اولویت در این سه انتخاب مهم است و در صورت تخصیص هر کدام از سه انتخاب (بر اساس اولویت متقاضی و ظرفیت خودرو انتخابی)، قابلیت لغو سفارش و تغییر خودرو در مراحل بعدی وجود ندارد؛ از سوی دیگر چنانچه پس از تخصیص خودرو و فراخوانی که از سوی شرکت واردکننده برای مشتری ارسال می‌شود، متقاضی وجه خودروی خود را واریز نکند، از لیست سامانه یکپارچه عرضه خودرو وارداتی حذف خواهد شد.

در این دور از عرضه خودرو‌های وارداتی از بین ۱۰ محصول عرضه شده، پنج خودروی وارد شده (توسط چهار شرکت واردکننده) دارای قیمت قطعی در مبادی ورودی و همچنین پنج خودروی وارد شده (توسط سه شرکت) دارای قیمت علی‌الحساب در مبادی ورودی برای مشتریان عرضه شده است.

لازم به تاکید است که ثبت‌نام جدیدی در این مرحله انجام نشده و انتخاب خودرو در سامانه صرفا برای ثبت‌نام کنندگان مرحله اول است که در اسفند ماه سال ۱۴۰۱ با بلوکه کردن ۵۰۰ میلیون تومان در حساب وکالتی خود برای ثبت‌نام اقدام کرده و نوبت‌دهی شده بودند.

همچنین گفتنی است، طبق تاکید صریح رئیس سازمان توسعه تجارت، این خودرو‌ها همگی در کشور موجود هستند، ارز دریافت کرده و آماده تحویل هستند؛ اما تعدادی از این ثبت‌نام کنندگان مرحله اول علیرغم ۱۴ دوره عرضه خودرو‌های وارداتی از انواع برند‌های خوب دنیا، تاکنون خودرویی را انتخاب نکرده‌اند! بنابراین با توجه به اینکه این ثبت‌نامی‌های دور اول، بایستی تعیین تکلیف شوند، اگر همچنان این افراد، خودرو انتخاب نکنند، احتمالا طی مصوبه‌ای، عرضه‌ای با زمان محدود صورت گیرد و سپس در صورت عدم انتخاب مشتریان، این خودرو‌ها وارد سامانه‌ی مازاد برای مشتریان جدید شود؛ بدین ترتیب ممکن است که اولویت این مشتریان دچار مشکل شود؛ بنابراین حتما افراد باید خودرو انتخاب کنند.

ضیغمی معتقد است با توجه به اینکه تاکنون از بهترین برند‌ها خودرو وارد کشور شده و تنها برای واردات خودرو از یک برند مجوزی داده نشده، پس این مشتریان منتظر چه خودروی بنزینی هستند؟

گفتنی است که طبق قاعده شورای رقابت، حداقل سه بار خودرو به صورت عادی عرضه می‌شود، چنانچه مشتری نداشته باشد، می‌تواند وارد سامانه مازاد شده و برای مشتریان جدید، عرضه صورت گیرد.

ثبت‌نام ۱۰ خودرو وارداتی آغاز شد | جدول اسامی و قیمت خودرو‌ها (۷ خرداد ۱۴۰۳)

ثبت‌نام ۱۰ خودرو وارداتی آغاز شد | جدول اسامی و قیمت خودرو‌ها (۷ خرداد ۱۴۰۳)

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->